«У мене відняло мову»: Арахамія готує звернення до правоохоронців стосовно перевірки воєнкомів

«У мене відняло мову»: Арахамія готує звернення до правоохоронців стосовно перевірки воєнкомів

Укрінформ
Голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія після появи розслідування про начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки ініціює звернення до правоохоронців стосовно перевірки воєнкомів усіх областей.

Як передає Укрінформ, про це він повідомив у Телеграмі.

“Подивився розслідування Михайла Ткача про військкома. У мене просто відняло мову”, - заявив Арахамія.

За його словами, як член Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки він ініціює розгляд цього випадку й детальне його висвітлення в засобах масової інформації.

“Готую звернення до правоохоронних органів і беру під особистий депутатський контроль хід розслідування”, - додав голова фракції.

“Паралельно ініціюю звернення до уповноважених органів, щоби провести аналогічні перевірки стосовно військкомів усіх областей”, - наголосив Арахамія.

Читайте також: Зеленський доручив Залужному відправляти воєнкомів із тилу на фронт - Резніков

Як повідомляли ЗМІ, родина начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Євгена Борисова під час повномасштабної війни придбала на іспанському узбережжі нерухомості та автівок на мільйони доларів. Про це свідчать витяги з іспанського реєстру, хоча сам Борисов заявляє, що не в курсі, чи є у його сім'ї майно в Іспанії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-