Стефанчук їде з офіційним візитом до Норвегії

Стефанчук їде з офіційним візитом до Норвегії

Укрінформ
Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук 16-18 травня перебуватиме з офіційним візитом у Королівстві Норвегія.

Про це повідомляє пресслужба ВР, передає Укрінформ.

«16-18 травня 2023 року Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук перебуватиме з офіційним візитом у Королівстві Норвегія на запрошення Президента Стортингу (парламенту) Королівства Норвегія Масуда Гарахкані», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що програмою перебування Стефанчука у Норвегії передбачено проведення двосторонніх зустрічей із норвезькими високопосадовцями, під час яких обговорюватимуть шляхи збільшення допомоги Україні в умовах російської агресії.

Окрім того, планується, що Голова ВР відвідає шпиталь в Осло, де проходять реабілітацію поранені українські воїни, зустрінеться з представниками української громади.

Очікується, що у межах візиту буде підписано Меморандум про взаєморозуміння та співпрацю між ВР і Стортингом Королівства Норвегія.

Читайте також: Від саміту Ради Європи Україна очікує посилення підтримки - Стефанчук

Візит відбудеться задля реалізації домовленостей, досягнутих між Україною та Скандинавськими державами у справі ефективної протидії агресії з боку російської федерації, зокрема, виконання рішень Українсько-Нордичного саміту, що відбувся 3 травня у Гельсінкі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-