В офісі президента Франції підтвердили візит Зеленського

В офісі президента Франції підтвердили візит Зеленського

Укрінформ
В офісі президента Франції Еммануеля Макрона підтвердили візит українського лідера Володимира Зеленського.

Про це повідомляє CNN з посиланням на заяву Єлисейського палацу, передає Укрінформ.

Зазначається, що Зеленський у неділю відвідає Париж, де в Єлисейському палаці.відбудеться робоча вечеря з Еммануелем Макроном.

"Цей обмін думками дасть їм змогу продовжити і поглибити діалог довіри після зустрічі 8 лютого у Парижі та регулярних телефонних обмінів відтоді", - йдеться у заяві.

Зазначається, що в ході зустрічі Макрон "підтвердить незмінну підтримку Франції та Європи у справі відновлення законних прав України та захисту її фундаментальних інтересів".

"Тому дискусія цього вечора буде зосереджена на підтримці, яку Франція продовжує надавати у відповідь на невідкладні військові та гуманітарні потреби України. Два президенти також обговорять довгострокові перспективи повернення миру в Європу, зокрема, на основі Мирного плану, запропонованого президентом Зеленським, який підтримує Франція", - вказують в Єлисейському палаці.

Читайте також: росія геополітично вже програла війну - Макрон

Як повідомляв Укрінформ, французькі ЗМІ писали, що Володимир Зеленський у неділю після завершення візиту до Німеччини може прибути до Парижа.

За даними Le Figaro, в аеропорту Президента України зустрічатимуть прем'єр-міністр Франції Елізабет Борн та міністр закордонних справ Катрін Колонна. 

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-