Зеленський розпочав візит у Нідерланди

Зеленський розпочав візит у Нідерланди

Фото
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський розпочав офіційний візит у Нідерланди, де виступить зі зверненням, зустрінеться з прем'єр-міністрами Нідерландів та Бельгії, відвідає МКС та побуває на аудієнції у короля й базі ВПС.

Про це повідомив прессекретар глави держави Сергій Никифоров у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Розпочалася програма офіційного візиту Президента України до Нідерландів. У Гаазі Володимир Зеленський вже провів зустріч із президентом сенату Яном Брауном та головою палати представників Верою Бергкамп", - зазначив він.

Далі, за словами речника, буде візит до Міжнародного кримінального суду і зустріч із його президентом Пьотром Хофманскі та секретарем Освальдо Завала Агілером.

Читайте також: Головною темою на переговорах із партнерами є кількість зброї - Зеленський

Також Никифоров розповів, що заплановане у велике звернення Зеленського до нідерландського суспільства та представників міжнародних судових інституції, розташованих у Гаазі.

Крім того, він поінформував, що Президент зустрінеться окремо із прем'єр-міністром Нідерландів Марком Рютте та у тристоронньому форматі також із прем'єр-міністром Бельгії Александером де Кроо.

"Також буде аудієнція у короля Віллєма-Александра і візит на базу військово-повітряних сил Нідерландів.", - додав прессекретар.

Читайте також: Зеленський провів переговори з прем'єрами Швеції, Данії, Ісландії та Фінляндії

ЯК повідомлялося, Президент Володимир Зеленський 3 травня відвідав Фінляндію, де взяв участь у саміті Україна - Північна Європа.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-