Шмигаль разом із Фріланд провів зустріч з українською громадою у Канаді

Шмигаль разом із Фріланд провів зустріч з українською громадою у Канаді

Фото
Укрінформ
Мета України залишається незмінною — це перемога над агресором та відбудова сильної, демократичної України у складі Європейського Союзу і НАТО.

Як написав Прем'єр-міністр Денис Шмигаль у Телеграмі, на цьому він наголосив під час спільної з віцепрем’єркою Канади Христею Фріланд зустрічі з представниками української громади в цій країні, передає Укрінформ.

"Подякував за відстоювання інтересів України. Наша мета незмінна. Це перемога над агресором та відбудова сильної, демократичної України у складі ЄС та НАТО. Наша країна потребує солідарності кожного українця у світі", - підкреслив Шмигаль.

Глава уряду додав, що Канада багато дала українцям. Але так само українці багато дали Канаді.

"Зараз усі українці максимально об’єднані. Кожен працює на своєму фронті. Нам потрібно говорити єдиним сильним голосом і закликати світ до солідарності з Україною. Вдячний лідерам Конгресу українців Канади та Канадсько-українській фундації (CUF), а також пані Фріланд за системну підтримку. Завдяки всім і кожному Канада була, є і буде надійним стратегічним партнером і другом України", - наголосив Шмигаль.

Читайте також: Канада - країнам НАТО: Україні потрібні гарантії безпеки після війни, бо в неї агресивний сусід

Як повідомляв Укрінформ, Прем’єр-міністр України цього тижня перебуває з робочим візитом у Канаді. Там він планує зустрітися з Прем’єр-міністром Канади Джастіном Трюдо та провів зустріч віцепрем’єр-міністром — міністром фінансів Канади Христею Фріланд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-