Зеленський обговорив із Дудою посилення ЗСУ і запросив Польщу долучитися до відбудови

Зеленський обговорив із Дудою посилення ЗСУ і запросив Польщу долучитися до відбудови

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський обговорив із президентом Польщі Анджеєм Дудою можливості подальшого посилення спроможеностей української армії.

Про це глава Української держави розповів під час пресконференції Варшаві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми обговорили посилення нашої армії. І це дуже важливо. Я дякую, що ми сьогодні обговорили і прийняли рішення і ще будемо обговорювати з прем'єр-міністром (Польщі – ред.) щодо потужного пакету, який посилить наших людей", – сказав Зеленський.

Відео: Офіс Президента

Президент нагадав, що в окопах на фронті в Україні перебувають справжні воїни – українські чоловіки і жінки, яких країна щодня втрачає.

"Я хочу вам подякувати за потужний оборонний пакет, яким ми посилимо наших бійців і будемо захищати їх життя, бо вони ризикують своїм життям заради, упевнений, ви це розумієте, заради не тільки життя українців, а заради майбутнього життя ваших дітей, дітей Європи", – звернувся глава держави до польських партнерів.

Читайте також: Україна не піде на компроміси у питаннях захисту своєї землі - Зеленський

Також президент проінформував, що прагне, аби Польща як держава і польський бізнес долучилися до відбудови України.

"Важливою буде сторінка в наших відносинах відбудови України. Це дійсно зблизить максимально наші бізнеси, наші народи. Для нас дуже важливо, щоб Польща була одним із головних партнерів у відбудові України. Це повинно бути не тільки допомогою Україні, але це, передусім, повинно бути вигідно польському бізнесу", – сказав Зеленський.

Як повідомлялося, Зеленський разом з дружиною 5 квітня перебуває з офіційним візитом у Польщі.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-