Тризуб у парламенті Австралії: депутати провели флешмоб на підтримку України

Тризуб у парламенті Австралії: депутати провели флешмоб на підтримку України

Фото
Укрінформ
Австралія провела парламентську демонстрацію солідарності з Україною напередодні річниці вторгнення росії.

Як передає Укрінформ, про це у Твіттері повідомив прем’єр-міністр країни Ентоні Албаніз. 

«Слава Україні. Австралія поруч з Україною. Сьогодні наш парламент перервав роботу, щоб поміркувати та висловити солідарність з народом України, який мужньо захищає свою країну від вторгнення росії», - написав він.

The Canberra Times зазначає, що посол України в Австралії Василь Мирошниченко відвідав парламент для спільного фото: депутати в залі утворили фігуру у вигляді тризуба.

З моменту вторгнення рф в Україну Австралія надала близько 655 мільйонів австралійських доларів на підтримку нашої країни, включаючи 475 мільйонів доларів військової допомоги. Це, зокрема, 90 броньованих машин Bushmaster, які перевозять війська.

Читайте також: Франція та Австралія передадуть Україні тисячі 155-мм снарядів спільного виробництва

До 70 австралійських солдатів також приєдналися до країн-партнерів у Сполученому Королівстві, щоб навчати українських військових тактиці та навичкам. 

Віцепрем'єр-міністр Річард Марлз, який курирує Міноборони, минулого тижня пообіцяв, що Австралія забезпечуватиме Україну військовими поставками стільки, скільки буде потрібно.

Як повідомляв Укрінформ, одразу в кількох містах Австралії до річниці широкомасштабного вторгнення росії в Україну відбудеться низка заходів.

Фото: AAP

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-