В ОП відреагували на статтю Медведчука: Він – абсолютне та порожнє минуле

В ОП відреагували на статтю Медведчука: Він – абсолютне та порожнє минуле

Укрінформ
Радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк радить українцям не звертати увагу на статтю колишнього народного депутата від ОПЗЖ Віктора Медведчука щодо війни в Україні.

Про це він написав у Твіттері, передає Укрінформ.

"Ніколи не читайте прострочених «книг», написаних зрадливими вчорашніми «політиками». Поставте нарешті жирнючий історичний хрест на Медведчуку. Він – абсолютне та порожнє минуле", - зазначив Подоляк.

Раніше у російських ЗМІ опублікована стаття колишнього народного депутата Віктора Медведчука щодо війни в Україні, у якій він у всьому звинуватив колективний Захід і закликав "враховувати інтереси росії". За словами Медведчука, ця війна може перекинутися на інші країни Європи.

Читайте також: Рада достроково припинила повноваження Медведчука, Козака, Деркача та Кузьміна

На переконання виконавчого директора Українського інституту майбутнього Вадима Денисенка, у росії зараз "перегруповують" інформаційну політику і намагатимуться найближчим часом різними методами нагнітати страх серед українців.

Він також зауважив, що Медведчук лише повторив наративи, відомі з 2004 року, зокрема, про нібито "два сорти" українців – з "миролюбного південного сходу" і "західного центру України, де нібито хочуть війни". Саме на "миролюбний південний схід", на думку експерта, Медведчук і робить ставку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-