СБУ запобігла замахам на Буданова і Резнікова — Малюк

СБУ запобігла замахам на Буданова і Резнікова — Малюк

Укрінформ
Малюк розповів про нещодавній замах на Буданова і Резнікова спецслужбами рф

Як передає Укрінформ, про це повідомив голова СБУ Василь Малюк в інтерв’ю «1+1».

“Вони (російські спецслужби — ред.) постійно над цим працюють, скажу вам так. Ми не будемо розповідати деталі, оскільки вони також вчаться на своїй ганебній практиці. Працюють вони не лише по мені, а по багатьох високопосадовцях в нашій країні. Відносно нещодавно був замах і готування відповідне щодо мого побратима Буданова Кирила і пана Резнікова, міністра оборони”, - сказав Малюк.

Зокрема, за його словами, виконавцям замахів на Буданова та Резнікова російські спецслужби давали перевірочне завдання, але СБУ викрила ворожі плани.

Читайте також: Нападник на чоловіка Пелосі планував замах на сина Байдена та низку відомих осіб – поліція

“Був зроблений контроль за вчиненням злочину, імітація, фотовідгуки їм надіслали, вони за це вже зарахували гроші. Зрозуміли, що ми можемо і вміємо працювати, і відправили вже безпосередньо виконавця для великої справи. Для початку вони сплачували 100 тисяч доларів, щоб все це розпочати, а вже під час цього ми їх затримали. Заїжджав він через третю країну. Ну і таких історій не одна і не дві, скажу так — їх до 10”, - повідомив Малюк.

Читайте також: Малюк розповів, що особисто затримував керівника управління СБУ в Криму Кулініча

Як повідомляв Укрінформ, 9 листопада контррозвідка Служби безпеки нейтралізувала диверсійно-розвідувальну групу фсб, яка планувала вбивства командирів ССО ЗСУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-