Верещук у Польщі говоритиме про розширення пропускних спроможностей кордону

Верещук у Польщі говоритиме про розширення пропускних спроможностей кордону

Укрінформ
Віцепрем’єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук на чолі команди Мінреінтеграції прибула до Польщі, де планує обговорити з польськими колегами розширення пропускних спроможностей кордону.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на сайт відомства.

«Українські посадовці та їхні польські колеги обговорять розширення пропускних спроможностей кордону для різних видів транспорту, спрощення процедури перевезення й оформлення вантажів, спільний контроль за кордоном тощо», – йдеться у повідомленні.

У програмі візиту – участь у міжнародній конференції «Польсько-український кордон – шанс чи бар’єр для розвитку?», зустрічі з представниками польської влади, керівниками громадських організацій, відвідування громадського простору «Спільно Люблін», створеного за підтримки ЮНІСЕФ для молоді з Польщі й України.

Читайте також: Українцям спростили процедуру видачі документів для повернення з-за кордону

У Мінреінтеграції розраховують на те, що завдяки цьому візиту вдасться покращити транспортне сполучення України з державами Європейського Союзу.

Як повідомлялося, з першого дня повномасштабного вторгнення росії в Україну Польща надає нашій державі всебічну та рішучу підтримку. Фактично вона стала логістичним хабом для країни. Крім того, тут знайшли прихисток мільйони українців.

Фото: Мінреінтеграції

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-