Суд заарештував Богуслаєва на два місяці

Суд заарештував Богуслаєва на два місяці

Фото
Укрінформ
Шевченківський райсуд Києва в понеділок, 24 жовтня, обрав президенту корпорації “Мотор Січ” В’ячеславу Богуслаєву запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на два місяці.

Про це повідомляє пресслужба СБУ у Телеграмі, передає Укрінформ.

“За клопотанням Служби безпеки України та Офісу генерального прокурора Шевченківський районний суд обрав запобіжний захід для президента АТ «Мотор Січ» у вигляді тримання під вартою. Протягом наступних 60 днів, поки слідчі СБУ здійснюватимуть досудове розслідування, він не зможе вийти з ізолятора”, - йдеться в повідомленні.

Крім президента «Мотор Січі», аналогічний запобіжний захід обрано для керівника одного із департаментів цього підприємства, якого також затримала СБУ.

Обрання запобіжного заходу В’ячеславу Богуслаєву / Фото: Руслан Канюка, Укрінформ

Читайте також: Президент корпорації «Мотор Січ» Богуслаєв має громадянство рф – «Схеми»

Як повідомлялося, 23 жовтня Служба безпеки України затримала президента АТ «Мотор Січ» В'ячеслава Богуслаєва та начальника департаменту зовнішньоекономічної діяльності цього підприємства, їх підозрюють у колабораційній діяльності та пособництві державі-агресору.

Це затримання відбулося в рамках кримінального провадження щодо незаконного постачання з боку «Мотор Січ» товарів військового призначення для російської штурмової авіації.

Служба безпеки України опублікувала аудіозаписи телефонних розмов Богуслаєва, які підтверджують його співробітництво з росією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-