Зеленський отримає нагороду Ripple of Hope від фонду з прав людини Кеннеді

Зеленський отримає нагороду Ripple of Hope від фонду з прав людини Кеннеді

Укрінформ
Організація з прав людини імені Роберта Ф. Кеннеді сьогодні оголосила, що лауреатом премії Ripple of Hope Award 2022 року стане Президент України Володимир Зеленський.

Як передає Укрінформ, про це з посиланням на пресреліз організації повідомляє Cision.

«Президент Зеленський втілює цінності, які відстоює наша організація. Його керівництво протягом минулого року відображає слова мого батька: «...нехай ніхто не засмучується тим, що одна людина нічого не може зробити проти величезної кількості бід світу, нещастя, невігластва та насильства. Мало хто матиме велич, щоб виправити історію, але кожен з нас може працювати, щоб змінити невелику частину подій. І в сукупності всіх цих дій буде написана історія покоління», - зазначив президент Організації з прав людини імені Роберта Ф. Кеннеді Керрі Кеннеді.

Він також додав, що «Президент Зеленський справді змінює історію, згуртовуючи своїх співвітчизниць та співвітчизників, щоб захистити не лише Україну, але й демократію та свободу, і, роблячи це, він надихає та нагадує всім нам про важливість захисту наших цінних свобод і крихкої демократії».

Читайте також: Зеленський закликав країни Організації американських держав підтримувати Україну

Нагорода Ripple of Hope Award вшановує взірцевих лідерів у державних органах, бізнесі, адвокатурі та індустрії розваг, які «демонструють непохитну відданість суспільним змінам і працюють над захистом і просуванням рівності, справедливості та прав людини».

Серед попередніх лауреатів премії Ripple of Hope — президенти США Джо Байден, Барак Обама та Білл Клінтон, колишня держсекретарка США Гілларі Клінтон, лідер гурту U2 Боно, актор Джордж Клуні та інші діячі зі сфери політики, культури та бізнесу.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-