Чернишов обговорив відбудову України з американськими неурядовими організаціями

Чернишов обговорив відбудову України з американськими неурядовими організаціями

Укрінформ
Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов обговорив із американськими неурядовими організаціями та аналітичними центрами відбудову України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство розвитку громад і територій.

"У межах візиту до США урядової делегації на чолі з міністром розвитку громад та територій України Олексієм Чернишовим відбулась зустріч з американськими неурядовими структурами та аналітичними центрами, на якій обговорили подальшу відбудову України, а також презентували українську урядову програму Rapid Recovery for Survival (програма швидкого відновлення України)", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що основним поточним викликом Чернишов назвав забезпечення стабільного проходження опалювального сезону. Україна також працюватиме над відновленням інфраструктури: житла, медичних та навчальних закладів, дитсадків, комунальних структур, доріг та мостів.

Міністр наголосив, що уряд готується до всіх кризових ситуацій та має чіткий план роботи, інструменти контролю якості та витрат, однак потребує фінансової допомоги від партнерів, щоб протистояти ворогу та вижити в складних умовах.

Читайте також: ЄС надає ресурси українській молоді задля майбутньої відбудови країни - віцепрезидент Єврокомісії

Як повідомлялося, Міністерство розвитку громад та територій України та Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) будуть співпрацювати у відновленні громад України.

Заступник Керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко вже провів понад 20 зустрічей з послами різних країн щодо відновлення України.

Фото: Міністерство розвитку громад та територій України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-