Зеленський звернувся до Норвегії, Франції, країн Центральної Європи та Балкан

Зеленський звернувся до Норвегії, Франції, країн Центральної Європи та Балкан

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський звернувся з меседжами до закордонних партнерів – Норвегії, Франції, до лідерів країн Центральної Європи й Балкан.

Про це Глава держави сказав у своєму традиційному вечірньому звернені, передає Укрінформ.

«Зробив сьогодні три звернення до закордонних партнерів. Перше – Норвегія. Взяв участь у роботі енергетичного форуму, і хочу подякувати Прем’єр-міністру Норвегії пану Стере за новий пакет підтримки для України – близько 200 мільйонів доларів у межах енергетичної підготовки до зими», - сказав Зеленський.

Читайте також: Норвегія планує виділити два мільярди крон на забезпечення України газом

Далі він додав, що друге звернення адресовано було Франції.

«Потужне об’єднання підприємців – сотні тисяч бізнесменів, мільйони власників, менеджерів і працівників. Вдячний їм за підтримку й за розуміння того, за що ми боремося в Україні і що ця боротьба – спільна для всіх європейців», - зазначив Президент.

Читайте також: Польща просить Францію про термінові поставки зброї для України

Також, за його словами, третє звернення було до учасників безпекового форуму в Словенії, зокрема, до наших друзів – лідерів країн Центральної Європи й Балкан.

Читайте також: Західні Балкани перебувають під загрозою через війну в Україні - президент Словенії

Як повідомлялося, війна, яка почалася з окупації росією нашого Криму та намагання захопити Донбас, має закінчитися саме там – у звільненому Криму та звільнених містах Донбасу із виходом наших військових на державний кордон України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-