Двостороння взаємодія з більшістю країн НАТО значно підвищилася - Стефанішина

Двостороння взаємодія з більшістю країн НАТО значно підвищилася - Стефанішина

Укрінформ
Загальна динаміка відносин України з НАТО не змінилася порівняно з довоєнним періодом, а рівень двосторонньої взаємодії з переважною більшістю країн Альянсу значно підвищився.

Про це заявила віцепрем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина на брифінгу в понеділок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Що стосується питань євроатлантичної інтеграції, вже багато сказано, зроблено, в тому числі керівництвом НАТО. Наші відносини суттєво не змінилися в динаміці порівняно з довоєнним періодом, тому сподіваємося, що країни Альянсу безпосередньо будуть нарощувати двосторонню взаємодію з точки зору воєнної підтримки, обміну відповідними даними. Я можу підтвердити, що сьогодні на двосторонньому рівні така взаємодія дуже висока з переважною більшістю країн Альянсу», - наголосила Стефанішина.

Читайте також: Вступ до ЄС: цього тижня Україна очікує на опитувальник для статусу кандидата

24 лютого президент росії путін оголосив війну Україні та розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-