Глава МЗС України і Греції погодили посилення санкцій проти росії

Глава МЗС України і Греції погодили посилення санкцій проти росії

Укрінформ
Міністри закордонних справ України і Греції Дмитро Кулеба та Нікос Дендіас одностайні щодо необхідності посилення санкцій щодо росії.

Як передає Укрінформ, про це глава української дипломатії повідомив у Твітері.

«Під час телефонної розмови міністр закордонних справ Греції Нікос Дендіас дійшли згоди, що санкції проти росії необхідно посилювати. Росія повинна заплатити за триваючу війну проти України», - написав Кулеба.

Він подякував грецькому колезі за його особисті зусилля щодо надання гуманітарної допомоги Маріуполю та грецькій громаді міста.

Як повідомлялося, міністр закордонних справ Греції Нікос Дендіас планує особисто супроводжувати гуманітарну місію до Маріуполя.

Російські війська спричинили в Маріуполі найгіршу гуманітарну катастрофу. Загарбники бомблять беззбройних мешканців, блокують гуманітарну допомогу. За даними заступника командира полку «Азов», у Маріуполі бомби російських загарбників падають кожні десять хвилин. Окрім танків і артилерії, місто обстрілюють російські десантні кораблі.

Командир полку «Азов» заявив, що у Маріуполі кількість жертв серед мирного населення зростає щоденно, і наразі становить більше трьох тисяч людей.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Фото: Українська правда

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-