Пошук нових форматів безпеки зараз є одним із пріоритетних завдань влади – Никифоров

Пошук нових форматів безпеки зараз є одним із пріоритетних завдань влади – Никифоров

Укрінформ
Гарантії безпеки і новий формат безпеки стануть ключовим пунктом у конструкції, яка утвориться у Європі після війни російської федерації проти України.

Про це заявив прессекретар Президента Сергій Никифоров в ефірі телемарафону, повідомляє Укрінформ

«Гарантії безпеки і новий формат безпеки – це буде ключовим питанням, ключовим пунктом у тій конструкції, яка утвориться тут, у Європі, в Україні, у цій частині світу після війни. І от саме міцні, надійні прямі гарантії безпеки стануть запорукою тривалого миру надалі, на багато років вперед після завершення цієї війни», - зазначив він.

Никифоров підкреслив, що наразі одним із пріоритетних завдань української влади є пошук нових форматів безпеки і над цим працюють постійно. Також він уточнив, що про конкретику «поки війна триває і немає підписів на папері» говорити зарано.

Як повідомлялося, 24 лютого президент росії путін оголосив про початок широкомасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-