Росія перекидає в Україну терористів для ліквідації Зеленського, Єрмака і Шмигаля – розвідка

Росія перекидає в Україну терористів для ліквідації Зеленського, Єрмака і Шмигаля – розвідка

Укрінформ
Російські загарбники перекидають в Україну чергові терористичні групи з метою ліквідації вищого військово-політичного керівництва, зокрема Президента Володимира Зеленського, керівника Офісу Президента Андрія Єрмака та Прем'єр-міністра Дениса Шмигаля.

Як передає Укрінформ, про це Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє у Фейсбуці.

«Сьогодні в Україну почали прибувати чергові групи бойовиків, пов’язаних з наближеним до Путіна російським пропагандистом та власником ПВК «Ліга» (Вагнер), Євгеном Пригожиним. Основне завдання злочинців – ліквідація вищого військово-політичного керівництва України», - ідеться у повідомленні.

Як зазначили в ГУР, путін особисто віддав наказ на проведення чергових атак одній з небагатьох довірених осіб. Усі попередні спроби закінчились провалом та ліквідацією терористів.

Ключові мішені найманців, зокрема Зеленський, Єрмак і Шмигаль.

«Російські окупанти, не досягши поставлених задач в ході повномасштабної агресії проти України, продовжують спроби дестабілізації роботи української влади, деморалізації суспільства, розкоординації руху опору та гальмування міжнародної взаємодії України. Організація замахів на перших осіб нашої держави є частиною стратегії окупантів», - підкреслили в ГУР.

У розвідці зазначили, що українській армії, спецслужбам і правоохоронним органам добре відомі плани кремля.

«Ми готові до відсічі агресору як на фронті, так і в тилу. Жодні терористичні атаки не матимуть успіху», - наголосили в ГУР.

Як повідомляв Укрінформ, за інформацією ГУР, російська еліта розглядає можливість відсторонення президента рф володимира путіна шляхом отруєння, раптової хвороби, нещасного випадку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-