Кулеба сказав, за якої умови готовий до переговорів з лавровим

Кулеба сказав, за якої умови готовий до переговорів з лавровим

Укрінформ
Дмитро Кулеба разом з турецьким колегою Мевлютом Чавушоглу 17 березня обговорять імовірні перемовини з главою МЗС росії сергієм лавровим.

Про це міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив в ефірі телемарафону, передає Укрінформ.

Глава української дипломатії поінформував, що Мевлют Чавушоглу приїде до України після візиту до москви і розповість, чого вдалося досягти на переговорах з росією.

«Будемо з ним разом будувати подальшу логіку процесу. Я завжди підтверджував, що готовий до ведення переговорів на рівні міністрів закордонних справ за умови, звісно, що пан лавров готовий до субстантивного обговорення питань і вирішення конкретних проблем», - підкреслив міністр.

За його словами, якщо Чавушоглу привезе з москви таку звістку, то «ми можемо намітити подальші кроки у переговорному процесі на рівні міністрів».

Кулеба додав, що на зустрічі з главою МЗС Туреччини буде обговорюватися і двосторонній порядок денний, зокрема підтримка України та інші питання співпраці.

Як повідомляв Укрінформ, Мевлют Чавушоглу сьогодні у москві наголосив на посередницькій ролі Туреччини між Україною та росією, запевнивши, що позиція країни ґрунтується на правовій основі та об’єктивності.

Мевлют Чавушоглу відвідає Україну 17 березня.

Фото: МЗС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-