Данілов вкотре наголосив, що зараз немає ознак повномасштабного наступу на Україну

Данілов вкотре наголосив, що зараз немає ознак повномасштабного наступу на Україну

Укрінформ
На сьогодні керівництво України не спостерігає ознак підготовки повномасштабного наступу на нашу країну. Водночас це не означає, що ситуація не може змінитися. Крім того, Україна відреагує на рішення парламенту РФ щодо визнання «Л/ДНР» у разі його ухвалення.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це секретар РНБО Олексій Данілов заявив на брифінгу за підсумками закритої наради в РНБО за участю керівництва Верховної Ради, представників депутатських фракцій і груп та голів профільних парламентських комітетів, відповідаючи на запитання щодо можливого ухвалення Держдумою РФ рішень про визнання «ДНР» та «ЛНР».

“Я кажу про повномасштабний наступ. Ми його, ще раз наголошу, на сьогодні не бачимо. Чи можуть бути якісь негаразди з боку РФ? Так, можуть. ... А те, що вони збираються визнавати... Ну, послухайте, ну, така країна, що ми можемо зараз з вами в Москві змінити думку цих людей? Вони загарбали Крим, вони розгорнули війну на території Донецької та Луганської областей, ви пам'ятаєте, як вони голосували за частину території Грузії, ви пам'ятаєте, що відбувається в Придністров'ї? Це їх завдання”, - наголосив Данілов.

Він зазначив, що Україна реагуватиме на дії Держдуми РФ після того, як буде рішення російського парламенту.

Читайте також: Шольц запевнив, що нагадає Кремлю про наслідки військової агресії проти України

Як повідомлялось раніше, Держдума РФ завтра розгляне два проєкти звернення до Володимира Путіна щодо визнання «ДНР» та «ЛНР».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-