Мендель залишається речницею Президента, але тимчасово - ОП

Мендель залишається речницею Президента, але тимчасово - ОП

Укрінформ
Речниця Президента Юлія Мендель продовжує виконувати обов'язки речниці глави держави, але у зв'язку з реорганізацією комунікаційної роботи Офісу Президента з часом вона зосередиться на роботі щодо взаємодії з іноземними ЗМІ.

Про це радник керівника ОПУ Михайло Подоляк повідомив у коментарі Укрінформу.

«Юлія Мендель продовжує виконувати обов'язки речниці Президента України - тимчасово, поки завершуються процеси реорганізації комунікаційної роботи Офісу Президента. Прийнято рішення про посилення конкретних комунікаційних напрямків, у зв'язку з чим Юлія Мендель зосередиться на роботі щодо взаємодії з іноземними ЗМІ», - зазначив Подоляк.

Читайте також: Україна буде добиватися завершення війни дипломатичним шляхом - Мендель

За його словами, комунікації ініціатив глави держави для зовнішніх споживачів потребують суттєвого посилення. «Юлія Володимирівна має відмінні зв'язки в цьому секторі медійної спільноти і зможе бути ефективною як радник з міжнародних комунікацій. Відповідно, позиція речника Президента буде виділена в окремий функціонал, уточнена і заповнена», - наголосив радник керівника Офісу Президента.

Раніше ряд українських ЗМІ повідомив про те, що Юлія Мендель залишить посаду речника Президента Володимира Зеленського після двох років роботи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-