Стефанчук з представниками Люблінського трикутника відвідають Донеччину

Стефанчук з представниками Люблінського трикутника відвідають Донеччину

Укрінформ
Перший заступник Голови Верховної Ради Руслан Стефанчук з представниками країн Люблінського трикутника відвідають Донеччину 21 квітня.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Апарату Верховної Ради України.

"21 квітня перший заступник Голови Верховної Ради України Руслан Стефанчук здійснить робочу поїздку на Донеччину. Разом з першим заступником Голови парламенту візьмуть участь парламентарії країн Люблінського трикутника", — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що разом зі Стефанчуком Донеччину відвідають віцемаршалок Сейму Республіки Польща Малгожата Госєвська та віцеспікер Сейму Литовської Республіки Паулюс Саударґас.

"Європейські посадовці зможуть на власні очі побачити та дати оцінку ситуації на сході України, обговорити питання міжпарламентського безпекового співробітництва і протидії російській агресії", – додають у пресслужбі ВР.

Читайте також: Окупанти скинули з дрона міни на житлові будинки в зоні ООС

Як повідомляв Укрінформ, останнім часом збройні сили Російської Федерації здійснюють нарощування військ поблизу державного кордону України на півночі, сході і півдні, а також в окупованому Криму. Крім того, зросла кількість випадків порушення перемир’я на сході України з боку збройних формувань РФ, є втрати серед бійців ЗСУ. Паралельно РФ веде пропагандистську кампанію на виправдання агресії проти України.

Люблінський трикутник — тристороння платформа для політичного, економічного, культурного й соціального співробітництва між Україною, Литвою та Польщею, заснована 28 липня 2020 року. Мета створення платформи – підтримка інтеграції України в Європейський Союз.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-