Кабмін звільнив голову Держспецзв'язку

Кабмін звільнив голову Держспецзв'язку

Укрінформ
Кабінет міністрів на позачерговому засіданні у четвер ухвалив низку кадрових рішень, зокрема призначив Снавера Сейтхалілєва заступником міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України та звільнив Валентина Петрова з посади голови Держспецзв'язку.

Про це повідомив представник уряду у ВР Василь Мокан у Facebook.

"Сейтхалілєва Снавера Енверовича (призначено - ред.) - заступником міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації", - написав Мокан.

За його словами, Костянтина Мар’євича призначено державним секретарем Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, Наталію Алюшину - головою Національного агентства з питань державної служби, Романа Боднара - першим заступником голови Державної інспекції енергетичного нагляду.

Читайте також: В Україні неконтрольований доступ до більшості базових реєстрів - Мінціфри

КМУ також призначив Вадима Свіріна заступником голови Державної аудиторської служби з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації, Тетяну Ємельянову - першим заступником голови Державної архівної служби.

Костянтина Гуру призначено першим заступником голови Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження (встановивши випробний термін на три місяці). Одночасно на нього покладено виконання обов'язків голови Держенергоефективності.

Юрій Шафаренко віднині обійматиме посаду заступника голови Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження (з випробним строком на три місяці).

Уряд також звільнив Ігоря Шумелюка з посади заступника голови Державної служби з питань праці та Валентина Петрова з посади голови Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації.

Водночас Кабмін прийняв рішення про тимчасове покладення виконання обов'язків голови Держспецзв’язку на начальника Головного управління урядового зв’язку Сергія Зотька.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-