Загороднюк прибув до штаб-квартири НАТО

Загороднюк прибув до штаб-квартири НАТО

Укрінформ
Делегація Міноборони України на чолі з її очільником Андрієм Загороднюком прибула з робочим візитом до штаб-квартири НАТО, де візьме участь у засіданні Північноатлантичної ради.

Про це повідомляє пресслужба оборонного відомства.

“Сьогодні, 12 лютого, делегація Міністерства оборони України на чолі з міністром оборони Андрієм Загороднюком прибула з робочим візитом до штаб-квартири НАТО (м.Брюссель, Бельгія). Передбачається, що очільник вітчизняного оборонного відомства візьме участь у засіданні Північноатлантичної ради з державами-контрибуторами місії НАТО «Рішуча підтримка» на рівні міністрів оборони”, - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Міноборони планує закупити новітні ракетні системи "Нептун"

Зазначається, що під час дводенного візиту запланована участь Загороднюка у робочому сніданку на запрошення міністра національної оборони Канади за участі генерального секретаря НАТО (29+1), багатосторонні зустрічі з міністрами оборони Великої Британії, Канади, Польщі, Литви та США в форматі “QUINT”, а також низка двосторонніх зустрічей з міністрами оборони держав-членів Альянсу та генеральним менеджером Агенції НАТО з підтримки та постачання (NSPA).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-