Прокурор не надав нових доказів у справі про стрілянину - адвокат Пашинського

Прокурор не надав нових доказів у справі про стрілянину - адвокат Пашинського

Укрінформ
Адвокат колишнього депутата Сергія Пашинського Андрій Федур стверджує, що прокурор не надав нових доказів у справі про стрілянину після поновлення провадження у 2019 році.

Про це він заявив в ефірі Громадського.

"З моменту закриття справи у 2017 році за відсутності складу злочину до поновлення провадження та оголошення підозри у 2019 році, жодних нових доказів проти Пашинського не здобули", — сказав Федур.

Він додав, що 9 жовтня має відбутися судове засідання, на якому оголосять повний текст судового рішення.

Читайте також: Адвокат заявив про загрозу життю Пашинського у СІЗО

"Тільки завтра я дізнаюся, чому суд визнав обґрунтованою підозру, чому визнав наявність якихось ризиків", — зазначив захисник Пашинського.

Федур додав, що подаватиме апеляцію на рішення суду щодо взяття Пашинського під варту на два місяці, до 4 грудня без права внесення застави.

Читайте також: Суд арештував Пашинського на два місяці

Як повідомлялося, Пашинського підозрюють у заподіянні тяжких тілесних ушкоджень. В грудні 2016 року в одному з сіл Київської області Пашинський прострелив ногу чоловіку, який, начебто, намагався напасти на нього зі скляною пляшкою.

У серпні 2017-го ГПУ закрила справу, але нещодавно її поновили. 7 жовтня колишнього народного депутата взяли під варту на два місяці, до 4 грудня без права внесення застави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-