Порошенко не прийшов на допит у ДБР. Адвокат назвав причину

Порошенко не прийшов на допит у ДБР. Адвокат назвав причину

Укрінформ
П’ятий президент України Петро Порошенко не прибув на допит у Державне бюро розслідувань, оскільки тривало засідання парламенту, у якому він брав участь.

Про це заявив адвокат політика Ігор Головань, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Є таке формулювання, як поважна причина неявки. Ми вважаємо, що робота в парламенті є поважною причиною. І ми впевнені, що слідчі з нами погодяться, а якщо не погодяться, хай про це скажуть… Я офіційно подав заяву, що він (Порошенко - ред.) не зможе з’явитися", - сказав адвокат.

За словами Голованя, він не знає, у якій справі сьогодні викликали його клієнта: "Хай оприлюднять ті питання, які вони хочуть поставити, щоб стало зрозуміло, що питати немає чого… Питань якихось суттєвих немає у слідства".

Читайте також: Адвокат Порошенка заявляє, що “ЄС” не поширювала фейків про Портнова

Коментуючи інформацію про ймовірність застосування поліграфа на допиті, адвокат заявив, що "це просто прикриття того, що слідство не має жодних доказів, не має жодних фактів".

Як повідомляв Укрінформ, допит Порошенка був запланований на 14 годину.

Директор Державного бюро розслідувань Роман Труба раніше заявив, що його відомство розслідує 11 кримінальних проваджень, у яких фігурує Порошенко.

Своєю чергою адвокат Порошенка спростував цю інформацію, заявивши, що експрезидент проходить лише як свідок у двох справах ДБР.

25 липня Порошенко був на допиті в ДБР у справі про продаж заводу "Кузня на Рибальському".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-