Цей парламент не включав у порядок денний незареєстрованих законопроектів - Парубій

Цей парламент не включав у порядок денний незареєстрованих законопроектів - Парубій

Укрінформ
Верховна Рада 8-го скликання жодного разу не включала до порядку денного сесії законопроекти, які не були зареєстровані у парламенті належним чином відповідно до норм Регламенту.

На цьому наголосив Голова ВР Андрій Парубій під час позачергового засідання парламенту, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Верховна Рада 8-го скликання за мого головування жодного разу не вносила в порядок денний законів, які не є зареєстрованими. Хочу наголосити, що всі закони - я нагадаю: і реформа освіти, і медицини, - проходили за повною процедурою, з кожною поправкою, як і останній закон про мову. Цей парламент, який прийняв декомунізацію, реформу освіти, реформу медицини, закон про мову, церковні закони, має від кожного з нас отримати важливе звучання про її позитивно важливу діяльність. Або ми не поважаємо цих законів і цих рішень, які самі ж приймали в цьому залі», - заявив Парубій.

Читайте також: Парубій вимагає привести законопроект про вибори депутатів у відповідність до Регламенту

Як повідомлялося, у Верховній Раді з двох законодавчих ініціатив Президента України, які запропоновані на розгляд на позачерговому засіданні ВР, зареєстровано лише законопроект № 10317 «Про внесення змін до Закону України «Про публічні закупівлі» щодо здійснення закупівель під час виборчого процесу».

Інший законопроект, який передбачає внесення змін до Закону «Про вибори народних депутатів України», за словами Парубія, наразі перебуває на узгодженні в Адміністрації Президента і буде зареєстрований найближчим часом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-