У БПП анонсують праймеріз для вступу до команди Порошенка

У БПП анонсують праймеріз для вступу до команди Порошенка

Укрінформ
При наборі в партійну команду Петра Порошенка охочі стати її членами матимуть пройти праймеріз.
Про це повідомив журналістам голова фракції "Блок Петра Порошенка" Артур Герасимов після засідання фракції за участю Президента України у вівторок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Була озвучена позиція, що тепер при наборі в команду ми обов'язково будемо проводити праймеріз серед тих, хто захоче стати членами нашої команди", - сказав він.

“Петро Порошенко анонсує нові обличчя у власній команді. І питання не в тому, що хтось “на вихід”, а в тому, що ціна для держави надто висока, щоб брати у список будь-кого”, - написав журналіст Володимир Горковенко у Facebook.

Також Герасимов підтвердив намір команди Порошенка брати участь у виборах до Верховної Ради та оновлення партійної структури у зв'язку з цим.

Читайте також: БПП: Перед ухваленням Виборчого кодексу слід проконсультуватися з ЦВК

"Звичайно, будуть і кадрові рішення. Я маю на увазі, перш за все, партійну структуру. Ми йдемо на парламентські вибори. Ця тема теж ретельно почала обговорюватись і це є початок цього ретельного обговорення щодо нашої парламентської кампанії, щодо партійного оновлення, тому що під час президентської велика кількість нових облич, велика кількість моральних авторитетів у різних сферах доєдналась до нашої команди", - уточнив політик.

Також, за словами голови фракцій, на засіданні обговорювалися підсумки президентської кампанії.

"Ми визнаємо вибір людей. Ми аналізуємо свої помилки. І крім цього, чітко розуміємо, що одна з ключових - це помилка в інформаційній стратегії, тому що ми не змогли донести до людей всю значущість тих здобутків, які були отримані Україною як державою протягом цих п'яти років", - пояснив Герасимов.

Він також повідомив, що участь у засіданні фракції взяли більше ста народних депутатів, члени Кабінету міністрів на чолі з Прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом, генеральний прокурор Юрій Луценко, міністр оборони Степан Полторак, віце-прем'єри та міністри.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-