Кривонос про акції

Кривонос про акції "Нацдружин": Росія намагається ослабити нас нашими ж руками

Укрінформ
Заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони Сергій Кривонос вважає, що акції “Національних дружин” в Україні йдуть на користь Росії, яка намагається ослабити нас нашими ж руками.

Про це він сказав в ефірі "5 каналу".

"Я категорично проти будь-яких намагань розхитати ситуацію всередині країни, тому що це однозначно не йде на користь українському народу. Підтримання стабільності ситуації – головне наше завдання. Росія ніколи не змириться з нашою самостійністю та незалежністю й всіляко намагається розхитати ситуацію, застосовуючи методи гібридної війни, провокуючи, у багатьох випадках використовуючи громадян України для цього (розхитування ситуації – ред.). Головне завдання (для Росії – ред.) – нашими же руками зробити нас слабшими", – переконаний заступник секретаря РНБО.

Читайте також: Владі треба налагоджувати діалог з "Нацдружинами" - соціальний психолог

За словами Кривоноса, українці мають об'єднуватися перед ворогом, робити себе сильнішими, а не бити. “Якщо ми б'ємо – це йде на користь тільки ворогу. Тому головне завдання - об'єднатися і не допустити провокацій, дестабілізації ситуації в жодному регіоні країни", - наголосив він.

Як повідомлялося, у суботу, 23 березня, в Києві відбулася чергова акція протесту "Нацкорпусу" та "Нацдружин" з вимогою розслідувати розкрадання в оборонній сфері. У ній взяли участь 5 тисяч людей, за безпекою стежили 1,5 тисячі правоохоронців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-