Суд заборонив Супрун тимчасово виконувати обов'язки міністра

Суд заборонив Супрун тимчасово виконувати обов'язки міністра

Укрінформ
МОЗ проводить консультації з юристами щодо позбавлення Окружним адмінсудом Києва в.о.міністра охорони здоров’я України Уляни Супрун повноважень очільниці відомства.

Про це повідомляється на сторінці МОЗ у Facebook.

"Як стало відомо Міністерству охорони здоров’я України із засобів масової інформації, Окружний адміністративний суд м. Києва частково задовольнив заяву народного депутата та заборонив доктору Уляні Супрун вчиняти будь-які дії, спрямовані на реалізацію повноважень міністра охорони здоров’я. Консультуємось з юристами. Триматимемо в курсі. Працюємо", - йдеться у повідомленні.

Раніше у вівторок лідер Радикальної партії Олег Ляшко написав у Facebook, що за позовом народного депутата з його політсили Ігоря Мосійчука суд заборонив Уляні Супрун виконувати обов’язки глави Міністерства охорони здоров’я України.

Раніше Супрун повідомляла, що Окружний адміністративний суд Києва 15 лютого 2019 року розглядатиме позов народного депутата Ігоря Мосійчука щодо відсутності у неї повноважень щодо виконання обов’язків міністра охорони здоров’я України.

Читайте також: Супрун про позов Мосійчука: Нам не вперше відбивати атаки противників реформ

Як повідомлялося, 1 лютого до Окружного адміністративного суду міста Києва надійшов позов від народного депутата Ігоря Мосійчука до Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана щодо підписання розпорядження про тимчасове покладання на Уляну Супрун виконання обов’язків міністра охорони здоров’я. Позивач оскаржує призначення Супрун рішенням КМУ, а також невнесення на розгляд Верховної Ради подання про призначення міністра охорони здоров’я. Мосійчук просить суд зобов’язати Гройсмана внести відповідне подання до парламенту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-