Трагедія у київському фунікулері: військовослужбовцю оголосили підозру

Трагедія у київському фунікулері: військовослужбовцю оголосили підозру

Укрінформ
Військовослужбовцю Управління державної охорони України, який причетний до інциденту на станції фунікулера в Києві, повідомили про підозру.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

«За процесуального керівництва Київської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону військовослужбовцю Управління державної охорони України повідомлено про підозру в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України)», - ідеться в повідомленні.

За даними слідства, ввечері 7 квітня 2024 року на верхній станції столичного фунікулера між підозрюваним та компанією молодиків виник конфлікт. Під час інциденту підозрюваний штовхнув одного із підлітків, який головою розбив віконне скло та отримав травми у вигляді різаних ран шиї, від яких помер до приїзду лікарів.

Читайте також: В Ужгороді поліція встановлює причини смерті старшокласника

Наразі підозрюваного затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Досудове розслідування та оперативний супровід здійснює територіальне управління Державного бюро розслідувань, розташоване у м. Києві.

Як повідомляв Укрінформ, працівники ДБР порушили кримінальну справу за фактом конфлікту між працівником Управління державної охорони і підлітком, під час якого підліток загинув. Трагедія сталася на станції фунікулера в Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-