У Києві чоловік із ножем напав на працівників ТЦК

У Києві чоловік із ножем напав на працівників ТЦК

Укрінформ
У Києві чоловік з ножем напав на військовослужбовців Деснянського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Як передає Укрінформ, про це Оперативне командування "Північ" повідомляє у Телеграмі.

6 квітня у першій половині дня військовослужбовці Деснянського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки в місті Київ проводили оповіщення громадян.

Під час розмови з військовозобов'язаним інший чоловік 1972 року народження підійшов зі спини й ударив рукою по голові одного з військовослужбовців ТЦК. Після цього дістав із сумки ніж та хотів вдарити ним другого військовослужбовця. Надалі чоловік із ножем продовжував погрожувати, переслідуючи групу військових.

"Не застосовуючи сили та намагаючись заспокоїти чоловіка, тримаючи його на дистанції, військовослужбовці викликали поліцію. Поліцейські затримали нападника", - зазначили в ОК "Північ".

Читайте також: Лубінець висловився проти розширення повноважень ТЦК

За попередньою інформацією, постраждалих немає.

У ОК "Північ" наголосили, що оповіщення громадян відбувається у відповідності до законів України.

"За ухилення від призову на військову службу під час мобілізації, на особливий період, на військову службу за призовом осіб із числа резервістів в особливий період та за перешкоджання роботі представників ТЦК та СП передбачена кримінальна відповідальність Відповідно до частини 1 статті 114-1 Кримінального кодексу України "Перешкоджання законній діяльності ЗСУ та інших військових формувань в особливий період" тягне за собою позбавлення волі терміном від 5 до 8 років", - підкреслили в ОК "Північ".

Як повідомляв Укрінформ, у Хмельницькому правоохоронці з'ясовують обставини смерті військовозобов'язаного під час проходження ним дообстеження в медичному закладі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-