У Києві поновлюють капремонт Кільцевої - дорожники попереджають про обмеження руху

У Києві поновлюють капремонт Кільцевої - дорожники попереджають про обмеження руху

Карта
Укрінформ
Київські дорожники поновлюють роботи із капітального ремонту Кільцевої дороги і попереджають про обмеження руху транспорту.

Про це повідомляє пресслужба КМДА, передає Укрінформ.

Зокрема, із 6 квітня буде обмежений рух транспорту ділянкою від розвороту біля Кільцевої дороги, 14-В у напрямку Жулянського шляхопроводу. На цей час рух транспорту буде організований двома смугами руху з протилежного боку.

Також буде закритий лівий поворот із Кільцевої дороги на вул. Миколи Трублаїні та в протилежному напрямку - на Одеську площу.

Читайте також: На Північному мосту обмежать рух транспорту до 15 червня

У КК «Київавтодор» зауважили, що комплекс робіт планують завершити до кінця жовтня. Йдеться про влаштування асфальтобетонного покриття, нового LED-освітлення, велодоріжок і тротуарів, благоустрій прилеглої території.

У Київавтодорі наголосили, що капітальний ремонт здійснюють з урахуванням принципів безбар’єрності для безперешкодного доступу людей з інвалідністю та маломобільних груп населення. Зокрема, на пішохідних переходах понизять бордюри та облаштують тактильну плитку.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві з 4 до 10 квітня з проспекту Повітряних Сил на вулицю Жилянську частково обмежать рух транспорту.

Фото: пресслужба Кличка

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-