У Києві затримали працівника ТЦК - обіцяв «відстрочку» за хабар

У Києві затримали працівника ТЦК - обіцяв «відстрочку» за хабар

Укрінформ
У Києві повідомили про підозру працівнику одного з територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, який за хабар обіцяв допомогти з відстрочкою від призову на військову службу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Національна поліція України.

“Слідчі главку поліції Києва спільно з працівниками управління стратегічних розслідувань та за процесуального керівництва спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону викрили у корупційній схемі провідного спеціаліста мобілізаційного відділу одного зі столичних районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки”, - ідеться у повідомленні.

Поліцейські встановили, що до працівника ТЦК звернувся представник одного зі столичних підприємств з проханням поставити їхнього майбутнього працівника на військовий облік.

Житель Дніпра мав приїхати до столиці, а щоб офіційно працевлаштуватися, йому треба було перебувати на військовому обліку.

Читайте також: МОЗ перевірило військово-лікарські комісії у Києві - що виявили

Працівник ТЦК оцінив у 300 доларів послуги із впливу на керівництво центру комплектування для надання відстрочки.

Правоохоронці повідомили зловмиснику про підозру за ч. 2 ст. 369-2 Кримінального кодексу України. Йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

В Оперативному командуванні “Північ” запевнили, що всебічно сприятимуть проведенню розслідування з метою очищення структури територіальних центрів від корупціонерів.

Як повідомляв Укрінформ, у Хмельницькій області правоохоронці викрили працівницю обласного ТЦК та її спільника у вимаганні й отриманні 10 тисяч доларів хабаря.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-