У Києві внаслідок удару РФ зруйнована частина будівлі художньої академії імені Бойчука

У Києві внаслідок удару РФ зруйнована частина будівлі художньої академії імені Бойчука

Укрінформ
У Києві внаслідок ракетного обстрілу зруйнована частина будівлі Академії декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені М. Бойчука.

Про це повідомила пресслужба Міністерства культури та інформаційної політики, передає Укрінформ.

«Під час ранкового обстрілу Києва внаслідок падіння уламків ракети, яку випустила Російська Федерація, у Київській державній академії декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені Михайла Бойчука руйнувань зазнала центральна частина корпусу. Зокрема, вщент зруйновані спортивна зала, конгрес-хол та виставковий центр. Також суттєвих пошкоджень зазнали приміщення кафедр та авдиторії закладу», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на місці працюють правоохоронні органи та ДСНС. За попередньою інформацією, загиблих немає, дві людини травмовані. Їх госпіталізували.

У міністерстві додають, що у найкоротший термін буде оцінений масштаб руйнувань та передбачені заходи для здійснення протиаварійних робіт на зруйнованих об’єктах.

Читайте також: У Печерському районі Києва на вулиці Бойчука ускладнений рух транспорту

Як повідомляв Укрінформ, зранку в понеділок у Києві пролунали кілька вибухів. Командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук заявив про знищення двох балістичних ракет, випущених російськими військами по Києву з тимчасово окупованого Криму.

За попередніми даними, зафіксовано падіння уламків ракет у Печерському, Голосіївському і Солом’янському районах Києва.

У Солом’янському районі пошкоджений багатоповерховий будинок, у Печерському - зазнала руйнувань нежитлова триповерхова будівля.

Столичний голова Віталій Кличко поінформував про п'ятьох постраждалих у Печерському районі внаслідок ракетної атаки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-