Атака на Київ: уламки ракет впали у чотирьох районах, на Печерську пошкоджений будинок

Атака на Київ: уламки ракет впали у чотирьох районах, на Печерську пошкоджений будинок

Укрінформ
У Києві, за попередніми даними, зафіксоване падіння уламків російських ракет у Печерському, Голосіївському, Солом’янському і Дніпровському районах.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомляє Київська міська військова адміністрація.

За попередніми даними, внаслідок ракетної атаки пошкожено багатоповерховий будинок в Печерському районі. Також, попередньо, зафіксовано падіння уламків в Солом’янському і Дніпровському районах.

Оперативні служби слідують на місця. Дані щодо руйнувань та потерпілих уточнюються.

Як додали в КМВА, у Голосіївському районі в лісосмузі виявлено уламки ракети. Попередньо, інформація щодо потерпілих та руйнування не надходила. Дані уточнюються.

Як повідомив у Телеграмі київський міський голова Віталій Кличко, після російської ракетної атаки екстрені служби прямують у Печерський, Соломʼянський та Дніпровський райони столиці.

Читайте також: У Києві уламки ракети впали у лісосмузі - Кличко

"Виклики екстрених служб в Печерський, Соломʼянський та Дніпровський райони столиці. Підрозділи прямують на місця", - заявив мер.

Як повідомляв Укрінформ, у столиці пролунали декілька вибухів. Повітряні сили Збройних сил України повідомили про ракету на Київ. У Київській міській військовій адміністрації заявили, що в місті працює ППО.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-