Наслідки російської ракетної атаки: рятувальники працюють у трьох районах Києва

Наслідки російської ракетної атаки: рятувальники працюють у трьох районах Києва

Фото, відео
Укрінформ
У Києві понад 170 рятувальників ліквідовують наслідки масованого російського ракетного удару у Подільському, Шевченківському і Святошинському районах міста.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

За його словами, у Подільському районі столиці сталося займання у двоповерховій будівлі, є значні руйнування. Також пожежа охопила трансформаторну підстанцію і складські будівлі.

У Шевченківському районі спалахнула пожежа у квартирі у шестиповерхівці. Рятувальники евакуювали 15 мешканців.

Наслідки російської ракетної атаки: рятувальники працюють у трьох районах Києва / Фото: ДСНС

За іншими адресами пошкоджені вікна у багатоквартирному будинку та згоріли кілька автомобілів. Виявлена частина ракети, залучені піротехнічні розрахунки, підкреслив міністр.

Читайте також: КМВА уточнила наслідки ракетної атаки - інформація про пошкодження дитсадка не підтвердилася

За даними Клименка, у Святошинському районі пошкоджені скління вікон у двох дев'ятиповерхівках і будівля навчального закладу.

Наслідки російської ракетної атаки: рятувальники працюють у трьох районах Києва / Фото: КМВА

За попередньою інформацією, зауважив очільник МВС, внаслідок атаки у столиці постраждали 10 людей, серед яких дитина. Евакуйовані 79 людей.

Як зазначили у Державній службі з надзвичайних ситуацій, у Києві рятувальники ліквідували пожежі, які виникли внаслідок масованої ракетної російської атаки вранці 21 березня.

Як додав Клименко, у Харкові тривають ліквідація пожежі і пошукові роботи у виробничій будівлі після російської атаки. Підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій врятували одну людину, 9 людей постраждали. 5 людей загинули.

Як повідомляв Укрінформ, 21 березня зенітні ракетні підрозділи Повітряних сил ЗСУ і мобільні вогневі групи Сил оборони України знищили дві балістичні і 29 крилатих російських ракет. Ракети заходили з півночі, основним напрямком удару був Київ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-