Голова Оболонської райдержадміністрації відзвітував перед громадою

Голова Оболонської райдержадміністрації відзвітував перед громадою

Укрінформ
Голова районної адміністрації Кирило Фесик розповів про основні чотири напрямки над якими працювала вся команда Оболонської РДА 2023 рік.

Він зазначив, що основні зусилля та бюджет було спрямовано на облаштування укриттів, забезпечення безперешкодного доступу до них, а також проведення тромодернізаційних заходів.

“Оболонська районна в місті Києві державна адміністрація за усіма об'єктивними показниками входить в ТОП 3 найефективніших бюджетних розпорядників міста Києва. Цей показник визначається не лише серед інших районів міста Києва, але й враховуючи результати освоєння у 2023 році всіх інших головних бюджетних розпорядників міста Києва”, - розповів голова РДА.

Безпека, обороноздатність та подолання наслідків надзвичайних ситуацій в районі залишаються одним із головних пріоритетів у діяльності Оболонської РДА. В районі запроваджено цілодобову телефонію, за якою можна звернутися усім по допомогу під час загрози, або тим, хто має пропозиції з питань безпеки чи обороноздатності району - 066 356 35 20 та 044 334 61 02.

Як заявив Фесик під час публічного звіту, в Оболонському районі реалізовано унікальний проєкт, в якому були перетворені громадські вбиральні у підземних переходах на сучасні комфортні укриття.

За його словами, громадяни та влада сьогодні, як ніколи мають бути ближче один до одного: “Попри воєнний час ми продовжуємо реалізацію принципів відкритості й прозорості влади. За 4 роки каденції немає жодної людини, якій би я відмовив в особистій зустрічі”.

Фесик також зазначив, що Оболонською РДА було проведено реформу “Прямої лінії”, яка проходить щомісячно в соціальних мереж, де мешканці мають можливість поставити будь-які запитання та отримати відповіді.

Крім того, за словами голови РДА, силами колективів адміністрації, закладів освіти, соціально-орієнтованого бізнесу та активних громадян, всього було надано військової допомоги на загальну вартість 5 700 567 грн.

Серед військових підрозділів якими опікується Оболонська адміністрація: 129 та 244 батальйони ТРО Оболонського району, ІІІ окрема штурмова бригада, 3-й Батальйон «Свобода» Бригади швидкого реагування «Рубіж» НГУ та 206 батальйон ТРО.

Матеріал розміщено згідно пункту 3 статті 9 Закону України №270/96-ВР від 03.07.1996 та Закону України №2849-IX від 31.03.2023 та на підставі рахунку №0000142 від 28.02.2024

п.3 ст.9 Закону України №270/96-ВР від 03.07.1996: Інформаційний, авторський чи редакційний матеріал, в якому привертається увага до конкретної особи чи товару, який формує або підтримує обізнаність та інтерес глядачів (слухачів, читачів, користувачів) щодо цих особи чи товару та який розповсюджується за грошову чи іншу винагороду, повинен ідентифікуватися як реклама з дотриманням вимог цього Закону з використанням слова "реклама".

Фото: Оболонська РДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-