В Оболонському районі Києва пройшов благодійний концерт «Музика війни»

В Оболонському районі Києва пройшов благодійний концерт «Музика війни»

Укрінформ
Черговий благодійний концерт «Музика війни» пройшов в Оболонському районі столиці, на якому було зібрано 500 тисяч гривень.

Як зазначено на сайті Оболонської РДА, під час заходу виступали зірки Tom Soda, Люся Кава, Darisha, Юлія Рознен, Олена Тополя та Vlad Darwin, DJ Polinka, а ведучими були Оля Цибульська та DONTSOV.

Серед гостей були присутні директори більшості дошкільних, шкільних та позашкільних закладів, а також усіх закладів культури Оболонського району, представники бізнесу, депутати, соціально-орієнтовані громадяни та всі, хто бажав долучитися до збору коштів для захисників.

“Враховуючи тенденції останнього часу, втому суспільства та зменшення активності під час зборів, ми вирішили максимально креативно підійти до місії зі збору коштів для наших захисників та захисниць”, - зазначив голова Оболонської РДА Кирило Фесик.

Кошти на концерті збирали для 129-го окремого батальйону територіальної оборони Києва 112 бригади, це перший батальйон ТрО, який було створено в Оболонському районі: він боронив країну в найгарячіших напрямках фронту, а нещодавно святкував річницю створення та вже найближчими днями виходить на найважчі позиції.

“Я хочу висловити щиру подяку нашим партнерам ТЦ – Gorodok Gallery, Pochayna Event Hall, Kolorit Ukraine, Благодійний Фонд Ігоря Женевського, Avalon Group, Bayadera Group, Mitrax, а також відділу культури Оболонської районної адміністрації, які брали участь в організації цього заходу”, - підкреслив Фесик.

Фото: Оболонська РДА

Матеріал розміщено згідно з пунктом 3 статті 9 Закону України №270/96-ВР від 03.07.1996 та Закону України №2849-IX від 31.03.2023 та на підставі рахунку №0000139 від 27.02.2024

п.3 ст.9 Закону України №270/96-ВР від 03.07.1996: Інформаційний, авторський чи редакційний матеріал, в якому привертається увага до конкретної особи чи товару, який формує або підтримує обізнаність та інтерес глядачів (слухачів, читачів, користувачів) щодо цих особи чи товару та який розповсюджується за грошову чи іншу винагороду, повинен ідентифікуватися як реклама з дотриманням вимог цього Закону з використанням слова "реклама".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-