У столиці евакуйовуватимуть припарковані на велосмугах автомобілі

У столиці евакуйовуватимуть припарковані на велосмугах автомобілі

Укрінформ
Інспектори з паркування Департаменту територіального контролю міста Києва продовжують щоденне обстеження доріг столиці щодо порушень правил зупинки та стоянки транспортних засобів.

Про це повідомила пресслужба Київської міської державної адміністрації, передає Укрінформ.

«Інспектори з паркування Департаменту територіального контролю міста Києва продовжують щоденне обстеження доріг столиці щодо порушень правил зупинки та стоянки транспортних засобів. Наразі особлива увага інспекції прикута до локацій із велодоріжками та велосипедними смугами, щоб забезпечити там безперешкодний і безпечний рух», - йдеться у повідомленні.

Як зазначив в.о. заступника директора Департаменту - начальника управління (інспекції) з паркування Сергій Дубенко, перш за все йдеться про безпеку дорожнього руху велосипедистів. Тому припарковані на велосмугах автомобілі евакуйовуватимуть.

Фото: КМДА

Він додав, що за здійснення порушень передбачене накладення штрафу та тимчасове затримання транспортного засобу згідно зі ст. 265-4 КУпАП. Дубенко закликав водіїв неухильно виконувати вимоги законодавства і правил дорожнього руху.

Читайте також: Паркування на столичних комунальних паркінгах тимчасово буде безкоштовним

Як повідомляв Укрінформ, у Києві з 10 лютого до 10 березня перекритий рух транспорту на з’їздах із вулиць Олени Теліги та Дегтярівської.

Головне фото: Інспекція з паркування / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-