У створенні ТСК щодо ефективності влади Києва ніякої політизації немає - Вітренко

У створенні ТСК щодо ефективності влади Києва ніякої політизації немає - Вітренко

Укрінформ
Заступник міністра освіти і науки, депутат Київради Андрій Вітренко переконаний, що в утворенні тимчасової спеціальної комісії з питань дослідження ефективності функціонування органів публічної влади Києва ніякої політизації немає, оскільки насправді в столиці є дуже багато проблем, які не вирішуються.

Про це він сказав у програмі Укрінформу «Самохвалов запитує», коментуючи створення у ВР ТСК щодо ефективності влади Києва.

«Абсолютної політизації життєдіяльності Києва я не спостерігаю, навіть при тому, що я керую фракцією «Слуга народу» у Київській міській раді. Але ми бачимо проблеми і не можемо про них мовчати. Нам що треба закривати очі і казати, що цього не відбувається, якщо це відбувається? Якщо чиновники, які знаходяться на місцях, намалювали бульбашку свого світу, там живуть і функціонують, а насправді все відбувається зовсім не так, то з цим треба щось робити. Якщо не може це виконавча гілка влади робити, то хай роблять це депутати. Давайте ми будемо підказувати, бо ми щодня спілкуємось з виборцями», - зазначив Вітренко.

Як приклад він навів ситуацію з міжквартальними дорогами у Києві, де величезні ями, куди не може проїхати навіть сміттєзбиральна машина. «З цим треба щось робити? Треба. А на ремонт цих ділянок гроші не виділені. А до нас, депутатів, приходять виборці і вони розповідають, що саме їм зараз необхідно, що потрібно вирішити», - сказав Вітренко.

Читайте також: Депутат Київради: зачинені станції «синьої гілки» метро не працюватимуть до осені, а може й рік

Як повідомлялося, Верховна Рада ухвалила проєкт постанови №10460 про утворення тимчасової спеціальної комісії з питань дослідження ефективності функціонування органів публічної влади Києва як столиці України під час воєнного стану.

Очолить комісію депутат від партії «Слуга народу» Віталій Безгін.

Київський міський голова Віталій Кличко заявив, що розраховує на ґрунтовну й результативну роботу нової тимчасової комісії, утвореної Верховною Радою для дослідження ефективності функціонування столичних органів влади.

За його словами, це «добре, що провладні нардепи зацікавилися нарешті тим, як відбувається життєдіяльність Києва під час війни».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-