Посадовицю Деснянської РДА підозрюють у розтраті ₴870 тисяч на ремонті укриття

Посадовицю Деснянської РДА підозрюють у розтраті ₴870 тисяч на ремонті укриття

Укрінформ
У Києві керівниці центру фізичного здоров’я при Деснянській районній державній адміністрації повідомили про підозру у розтраті 870 тис. грн під час ремонту укриття.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура,передає Укрінформ.

За процесуального керівництва прокурорів Київської міської прокуратури посадовиці повідомили про підозру за фактом службової недбалості, що спричинило тяжкі наслідки при використанні бюджетних коштів, виділених на реконструкцію приміщення під укриття (ч. 2 ст. 367 Кримінального кодексу України).

Досудове розслідування встановило, що у листопаді 2022 року між комунальною організацією та підрядником був укладений договір про надання послуг з проведення капітального ремонту нежитлового приміщення на проспекті Маяковського з облаштуванням під споруду цивільного захисту.

Вказані роботи були повністю оплачені зі столичного бюджету.

Встановлено, що ремонтні роботи виконані з порушенням будівельних норм та в неповному обсязі. Незважаючи на вказані обставини, директор центру підписав акти виконаних робіт. Як наслідок - на рахунки підрядної організації перераховано понад 870 тис. грн.

Вирішується питання про обрання керівниці центру фізичного здоров’я при Деснянській РДА запобіжного заходу.

Читайте також: Уряд виділяє 2,5 мільярда на облаштування укриттів

У цьому ж кримінальному провадженні раніше правоохоронці повідомили про підозру керівнику підрядної організації та особі, яка виконувала функції технічного нагляду, за ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві керівнику комунального підприємства оголосили підозру за мільйонні збитки під часреконструкції гімназії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-