У столичному метро сталася бійка через колір волосся, нападник отримав підозру

У столичному метро сталася бійка через колір волосся, нападник отримав підозру

Укрінформ
Правоохоронці встановили особу юнака, який учинив бійку у вагоні столичного метро, й оголосили йому підозру.

Про це Київська міська прокуратура повідомила у Фейсбуці, передає Укрінформ.

За даними прокуратури, 2 лютого в соціальних мережах з'явилося відео, на якому зафіксовано, як молодий чоловік у поїзді метро, грубо порушуючи громадський порядок, завдає тілесні ушкодження іншому пасажиру.

Правоохоронці встановили, що зловмисником є 18-річний житель Київської області.

За фактом бійки розпочате кримінальне провадження. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 296 Кримінального кодексу України - хуліганство.

Фігуранту інкримінується грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом (ч.1 ст. 296 ККУ).

Особа постраждалого, який одразу після інциденту до поліції не звертався, також встановлена. Ним виявився 20-річний житель Києва.

Читайте також: Поліція затримала ще одного фігуранта масової бійки ромів на Закарпатті

Потерпілий зазначив, що конфлікт стався після того, як невідомий молодик почав ображати його через колір волосся. Свідками інциденту стали інші пасажири, які просили нападника припинити хуліганські дії.

Як повідомлялося, в Івано-Франківську на початку січня сталася масова бійка зі стріляниною - поранення дістав 24-річний чоловік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-