У Києві насмерть збили 15-річну дівчину, яка намагалася перебігти проспект

У Києві насмерть збили 15-річну дівчину, яка намагалася перебігти проспект

Укрінформ
У Голосіївському районі Києва під колесами автомобіля загинула дівчина-підліток, яка намагалася перебігти проспект зі жвавим рухом.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

«За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Київської міської прокуратури слідчі Нацполіції розслідують дорожню пригоду, яка сталася ввечері 1 лютого 2024 року на проспекті Академіка Глушкова у Києві, внаслідок якої загинула дівчина-підліток», - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що за даними з камер відеофіксації, постраждала намагалася перебігти проспект зі жвавим автомобільним рухом, внаслідок чого потрапила під колеса автомобіля Nissan Qashquai. Згідно результатів освідування водія на місці пригоди, приладом «Драгер», ознак сп’яніння не виявлено.

Свідчення очевидців та результати огляду місця події, неподалік від якого є підземний пішохідний перехід, попередньо вказують на ймовірне недотримання правил дорожнього руху пішоходом.

Читайте також: У Києві Toyota в'їхала у зупинку - двоє постраждалих

Досудове розслідування проводиться за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України).

Під час розслідування після проведення необхідних експертиз буде встановлено причини і умови, що призвели до дорожньо-транспортної пригоди і загибелі дитини.

Як повідомляв Укрінформ, у Святошинському районі столиці автомобіль «Тойота» зіткнувся із автомобілем «Мерседес» й автобусом біля зупинки громадського транспорту. Внаслідок аварії загинув чоловік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-