У Києві загасили пожежу в ТРЦ - троє постраждалих

У Києві загасили пожежу в ТРЦ - троє постраждалих

Укрінформ
У Солом’янському районі Києва рятувальники ліквідували пожежу, що сталася в торговельно-розважальному центрі “Космополіт”, зі скаргою на отруєння продуктами горіння звернулися двоє дорослих і восьмирічна дитина.

Як передає Укрінформ, про це Київській міський голова Віталій Кличко повідомив у Телеграмі.

“Пожежу, що виникла на 4 поверсі ТРЦ, ліквідували”, - ідеться у повідомленні.

За словами Кличка, “до медиків наразі звернулися троє постраждалих від пожежі в ТРЦ “Космополіт”. Жінка та чоловік, які там працюють та 8-річна дівчинка, яка перебувала в торговельному центрі. Всі - зі скаргами на отруєння продуктами горіння. Медики їм надали допомогу на місці. Від госпіталізації постраждалі відмовилися”.

“Екстрені служби продовжують працювати на місці”, - додав мер Києва.

За інформацією Державної служби надзвичайних ситуацій, пожежу локалізували о 17:36 та о 17:42 ліквідували на площі 50 кв. м.

Як повідомляв Укрінформ, 13 січня о 15:57 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу у Солом'янському районі Києва на вулиці Вадима Гетьмана. Пожежа сталася в одному із приміщень торговельного центру на 4 поверсі. Під час гасіння пожежі евакуювали близько 200 осіб. Повідомлялось, що попередньо, займання сталося у дитячій кімнаті ТРЦ "Космополіт".

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-