У Шевченківському районі завершилися рятувальні роботи після повітряної атаки РФ 29 грудня

У Шевченківському районі завершилися рятувальні роботи після повітряної атаки РФ 29 грудня

Фото
Укрінформ
У Шевченківському районі Києва завершені аварійно-рятувальні роботи, що тривали після масованої повітряної атаки російських військ 29 грудня, кількість загиблих у столиці унаслідок атаки становить 30 осіб.

Про це Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомила в Телеграмі, передає Укрінформ.

Як зазначається, одна із постраждалих унаслідок ворожої атаки померла в лікарні.

За час аварійно-рятувальних робіт у Шевченківському районі столиці переміщені та вивезені 4 тисячі 70 кубічних метрів зруйнованих будівельних конструкцій.

У цілому в Україні 29 грудня під час повітряної атаки російська армія уразила 18 населених пунктів у 10 областях. Як наслідок, 53 людей загинули, ще 170 постраждали. 22 людей вдалося врятувати.

На місцях працювали 700 рятувальників і 145 одиниць техніки.

Читайте також: У Києві кількість постраждалих від вчорашньої ракетної атаки зросла до 54

Як повідомляв Укрінформ, у п'ятницю, 29 грудня, російські війська завдали по Україні масованого повітряного удару. З ночі загарбники атакували дронами-камікадзе та ракетами різних типів.

Цього разу росіяни використали загалом близько 160 засобів повітряного нападу – постраждала низка регіонів. Противітряна оборона України знищила 27 ворожих безпілотників і 88 крилатих ракет Х-101/Х-555/Х-55.

Під час ракетної атаки загарбників понад 30 ворожих цілей ППО уразила над Києвом. Унаслідок ворожої атаки в столиці постраждали, зокрема, складські приміщення у Шевченківському районі.

Станом на 1 січня повідомлялося, що кількість загиблих внаслідок ракетного удару росіян по столиці 29 грудня зросла до 27 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-