У Києві 28 та 29 грудня пройдуть безкоштовні екскурсії

У Києві 28 та 29 грудня пройдуть безкоштовні екскурсії

Укрінформ
У Києві 28 та 29 грудня проведуть три безоплатні екскурсії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

Під час екскурсії "Різдвяні традиції між двома дзвіницями", яка розпочнеться у четвер, 28 грудня, о 14:30 (реєстрація), кияни та гості столиці дізнаються про традиційне українське святкування Різдва, особистість Святого Миколая, а також символи, обереги та інші атрибути зимових свят.

Учасники екскурсії "Зустріч на Майдані Різдва" у п'ятницю, 29 грудня, о 12:00 (реєстрація) під час прогулянки Поштовою площею дізнаються, чому вона мала назву "Майдан Різдва", відкриють для себе особливості прилеглих вулиць, дослідять розвиток цього району, а також зможуть надихнутися видами Дніпра, мостів та островів.

Під час екскурсії "Київ новорічний: у вирі романтики" у п’ятницю, 29 грудня, о 14:00 (реєстрація) можна буде побачити культові романтичні обʼєкти міста та дізнатися про любовні історії відомих киян.

Реєстрація на екскурсії обов’язкова, кількість місць обмежена. Учасники отримають підтвердження реєстрації телефонним дзвінком або SMS-повідомленням.

Читайте також: У Києві відбувся захід у межах мистецького проєкту «Українська зима: від Романа до Йордана»

У КМДА запевнили, що екскурсійні маршрути розроблені відповідно до умов воєнного стану, тому в разі оголошення повітряної тривоги всі учасники зможуть пройти в укриття, розташовані неподалік.

Як повідомляв Укрінформ, у Музеї Києва до 4 лютого триває виставка старовинних ялинкових прикрас і різдвяних артефактів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-