У столиці обробляють дороги протиожеледними засобами - задіяні 120 одиниць спецтехніки

У столиці обробляють дороги протиожеледними засобами - задіяні 120 одиниць спецтехніки

Укрінформ
У Києві вулиці, мости і тротуари обробляють протилежними матеріалами 323 працівники та 120 одиниць техніки комунальної корпорації «Київавтодор».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

«Для обробки столичних вулиць, мостів і тротуарів протиожеледними засобами за останню добу витрачено 121,7 тонни солі», - ідеться у повідомленні.

Як зазначили у КМДА, загалом працюють 120 одиниць техніки корпорації. Зокрема на тротуарах – 57 одиниць спецтехніки та 323 фахівці у складі 40 бригад із ручного прибирання.

За прогнозом Українського гідрометцентру, 24 грудня у Києві та області подекуди на дорогах утримуватиметься ожеледиця, місцями невеликий сніг.

Читайте також: На Святвечір ітиме невеликий сніг, від 6° морозу до 3° тепла

У КМДА закликали водіїв та пішоходів враховувати погодні умови й бути максимально обачними на дорогах, надавати перевагу в русі техніці дорожньої служби.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві та області 24 грудня місцями пройде невеликий сніг. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер західний, північно-західний, 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с. У столиці температура вдень близько 0°, на Київщині від 2° морозу до 3° тепла.

Фото: КМДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-