Київрада планує виділити ще близько ₴600 мільйонів на підтримку військових

Київрада планує виділити ще близько ₴600 мільйонів на підтримку військових

Укрінформ
Київська міська рада має виділити ще близько 600 мільйонів гривень на підтримку Збройних сил України.

Про це Київський міський голова Віталій Кличко заявив на початку засідання Київради, передає Укрінформ з посиланням на пресслужбу столичної міської ради.

«Сьогодні ми маємо ухвалити зміни до бюджету цього року, де, зокрема, в межах передбачених бюджетних коштів (нагадаю, майже 7 млрд гривень на цей рік) виділимо ще близько 600 мільйонів на підтримку наших захисників та захисниць - Збройних сил України. Деякі зміни стосуватимуться і фінансування міських цільових програм», - зазначив Кличко.

Також депутати Київради мають розглянути і ухвалити Рамкову стратегію відновлення міста Києва, розроблену експертами міжнародної компанії PricewaterhouseCoopers за підтримки уряду Великобританії.

Читайте також: На допомогу ЗСУ передбачили мільярд гривень у столичному бюджеті - Кличко

У сесійній залі присутній директор із розвитку програм посольства Великобританії та Північної Ірландії в Україні Стеффан Коссоф.

Як повідомлялося, цього року столиця вже передбачила та спрямовує захисникам понад 6,2 мільярда гривень. Із яких 1,2 мільярда виділили додатково на позачерговому засіданні 3 жовтня.

На позачерговому засіданні 26 жовтня Київрада виділила з бюджету столиці ще майже 1,5 мільярда гривень захисникам України.

У столиці 14 грудня проходить мітинг, де кияни вимагають раціонального розподілу коштів з бюджету міста і пріоритетного виділення коштів на потреби Збройних сил України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-