У столиці працюватимуть 150 ялинкових ярмарків

У столиці працюватимуть 150 ялинкових ярмарків

Укрінформ
У Києві до 31 грудня функціонуватимуть 150 законно розміщених сезонних ярмарків.

Про це повідомила пресслужба Київської міської державної адміністраціїз посиланням на Департамент промисловості та розвитку підприємництва, передає Укрінформ.

“У Києві до 31 грудня функціонуватимуть 150 законно розміщених сезонних ярмарків із продажу натуральних хвойних дерев і новорічних прикрас”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що організаторами сезонних ярмарків із продажу натуральних хвойних дерев у столиці є підпорядковані Департаменту комунальні підприємства: КП «Володимирський ринок», КП «Житній ринок», КП «Світоч» м. Києва та КП «Київська спадщина».

У Департаменті закликають купувати хвойні дерева винятково на офіційних точках продажу, адже на стихійних ринках ялинки реалізовуються без документів і можуть бути шкідливими. Хвойні дерева, що реалізуються на офіційних точках продажу, вирощені на спеціальних плантаціях лісничими господарствами.

Читайте також: На Софійській площі вже змонтували новорічну ялинку

Відрізнити офіційний ярмарок із продажу хвойних дерев від стихійного можна за такими правилами: на офіційних точках продажу кожне новорічне дерево має ідентифікаційну бирку з цифровим номером, за яким можна перевірити легальність походження дерева; майданчик має бути належно облаштованим і розміщуватися за адресою відповідно до переліку сезонних ярмарків із продажу натуральних хвойних дерев.

Повний перелік локація можна знайти на сайті КМДА.

Як повідомляв Укрінформ, Рада оборони Києва ухвалила рішення про заборону в столиці масових заходів на Різдво та Новий рік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-